Sale
  • Burn Iced Tea (BIT)
  • Burn Iced Tea (BIT)
  • Burn Iced Tea (BIT)

Burn Iced Tea (BIT)

BENEFITS

  • Fat Burner
  • Lose Weight Fast
  • Metabolism Booster
  • Increase Energy
  • Curb Apetite
  • Sustainable Weight Loss
  • Improved Digestion
  • All Natural Ingredients
  • Enhances Digestive System
  • Gently Flushes Harmful Waste From Your Colon
  • Maintains Good Hygiene Of Gastro Intestinal Tract
  • Helps Eliminate Gas
  • Reduces Bloating
  • Provides Constipation Relief
  • Belly Reduction
  • Flatter Tummy
  • Rich With Antioxidants 

 

QUANTITY

10 sachets per box

 

KEY INGREDIENTS

  • Garcinia Cambogia Extract
  • Black Tea Powder
  • Microbiome Prebiotic
  • Microbiome Probiotic
  • L-Carnitine
  • African Mango Seed Extract
  • Lemon Juice Powder

 

OVERVIEW

  • Natural & Safe
  • Halal Certified by JAKIM (Application Submitted)
  • No Harsh Chemicals
  • NPRA Exempted
  • FSQD Compliant

 

DIRECTIONS

Mix ONE sachet with 120ml-150ml of cold water and stir well. For best
results, take in the morning on an empty stomach.

 

PRECAUTIONS

If you are pregnant, breastfeeding, or taking medications; please consult your doctor before consuming any nutritional products.

  • RM79.00 MYR
  • or 3 interest-free payments of RM26.33 MYR with
    More info
Customer Reviews
4.7 Based on 6 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
FR
04/02/2021
Fazliyana R.
Malaysia Malaysia
The power of BIT...

Overall review; Burn Ice Tea ni memang super duper awesome punya produk... Semenjak consume ni, terus jatuh cinta & rekomen dengan kawan-kawan... Memang berkesan untuk control selera makan... Yang penting tak asyik ke tandas, tak rasa haus, tak kerap terkencing, tak berdebar & tak pening kepala... Highly recommended to all... Saya tak timbang berat before & after consume cuma yang ketara sangat seluar saya mostly semua dah longgar dan yang paling best, bloated belly saya memang almost hilang... Cuba dulu baru percaya... Kesan tak instant, slowly but surely... Rasa pun sedap... Thanks Founder & Avenys team for this great product... Customer service pun friendly, ramah melayan whatsapp... I'm a proud user of Burn Ice Tea...

K
12/18/2020
Kasturi
Malaysia Malaysia
Must try

Bought this last month but only tried last week. good taste, so far i see drop in weight....but will see after i finish all the product

B
12/18/2020
Bella
Malaysia Malaysia
Bagus produk ni

Saya dah try 15 sachet dan dah perasan berat turun sikit. Tak sabar nak habiskan n tengok result

A
12/18/2020
Anny
Malaysia Malaysia
I like it

Good taste & flavour. feels like just drinking ice lemon tea....but can help you lose weight. I love it. Tq Avenys

A
12/18/2020
Amira
Malaysia Malaysia
Good product

Rasa down sgt ble berat badan taknak turun. Masa pulak tak banyak utk nak workout semua dengan jaga anak lagi. Alhamdulillah lepas amal BIT setiap pagi utk 1 bulan saya dah turun dekat 3 kilo....happy sgt tengok nombor kat penimbang menurun