Sale
  • Set Kurus
  • Set Kurus
  • Set Kurus

Set Kurus

4 x Vitalicia Burn Iced Tea

BENEFITS

  • Fat Burner
  • Lose Weight Fast
  • Metabolism Booster
  • Increase Energy
  • Curb Apetite
  • Sustainable Weight Loss
  • Improved Digestion
  • All Natural Ingredients
  • Enhances Digestive System
  • Gently Flushes Harmful Waste From Your Colon
  • Maintains Good Hygiene Of Gastro Intestinal Tract
  • Helps Eliminate Gas
  • Reduces Bloating
  • Provides Constipation Relief
  • Belly Reduction
  • Flatter Tummy
  • Rich With Antioxidants 

 

QUANTITY

10 sachets per box

 

KEY INGREDIENTS

  • Garcinia Cambogia Extract
  • Black Tea Powder
  • Microbiome Prebiotic
  • Microbiome Probiotic
  • L-Carnitine
  • African Mango Seed Extract
  • Lemon Juice Powder

 

OVERVIEW

  • Natural & Safe
  • Halal Certified by JAKIM (Application Submitted)
  • No Harsh Chemicals
  • NPRA Exempted
  • FSQD Compliant

 

DIRECTIONS

Mix ONE sachet with 120ml-150ml of cold water and stir well. For best
results, take in the morning on an empty stomach.

 

PRECAUTIONS

If you are pregnant, breastfeeding, or taking medications; please consult your doctor before consuming any nutritional products.

  • RM316.00 MYR
  • or 3 interest-free payments of RM105.33 MYR with
    More info
Customer Reviews
4.7 Based on 3 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
L
12/18/2020
Leha
Malaysia Malaysia
Bagus dan jimat

dah habis kotak ke3 dan mmg nampak lah perbezaan bila pakai baju. Banyak juga baju2 lama yang dah boleh pakai balik

E
12/18/2020
Eliana
Malaysia Malaysia
Can u believe BIT?

I mula2 mcm tak percaya dengan produk ni....tapi lepas dah tengok founder Aleeya Zailan turun sampai 13kg lepas beranak....i need to try....alhamdulillah lepas dah habis set kurus ni untuk 40 hari....i turun almost 7kg.....lepas ni nak kene biasakan diri dengan diet sepatutnya pulak

S
12/18/2020
Shikin
Malaysia Malaysia
Produk yang berkesan

This morning i minum...ya ampun...punyalah banyak berpeluh. Coz pagi2 mmg i banyak buat keje. This morning dah masuk hari ke 3 i minum mmg rasa bertenaga and berpeluh....boleh rasa berat badan nak turun ni